Workshop för yrkesverksamma dansare 2019 poster
like 0 Likes

Workshop för yrkesverksamma dansare 2019


Info:
Dance artists in Barents - Workshopdag!

DIB Meeting point är en mötesplats för professionellt verksamma danskonstnärer inom Barentsregionen som syftar till att utöka kunskapsutbyte mellan enskilda aktörer. Dagen innehåller fortbildning i form av klass och workshop, samt information om kommande aktiviteter inom projektet Dance artists in Barents. Varmt välkomna alla yrkesverksamma danskonstnärer i Norra Sverige!

Anmälan
Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs, skickas till: clara.west@norrlandsoperan.se

Resestöd
Bor du inte i Umeå? Lugn, Dans i Västerbotten kan ge resebidrag i form av milersättning eller buss/tågbiljett för dej som är verksam i Västerbotten. Kontakta Clara West för mer information.
Program:
Schema
10.00-10.30 Information om projektet Dance artists in Barents med Clara West, Danskonsulent Västerbotten och Erika Pettersson Pekkula, Dansinitiativet (Luleå)

10.30-12.00 Modern workshop med Marie Wårell

12-13 Lunch

13-16.00 Workshop i DigiDance med Tanja Rådman och John Collingswood från Taikabox (FI)

16.00-16.30 Reflektion och samtal

Om Taikabox och Digidance
Taikabox är specialiserade på̊ dans och teknologi och att skapa nya sätt för publiken att uppleva dans. De arrangerar workshops, aktiviteter och föreställningar som stärker sambanden mellan dans och teknologi. Danskonstnären Tanja Rådman och videokonstnären John Collingswood har samarbetat konstnärlig med Taikabox över 10år.
Date:
October 26, 2019 (17:00) - October 26, 2019 (22:00)

Address:
Operaplan 5, Umeå, Sweden

Organizer:
Bboy Event Team