UrbanMatterz Breakdance Battle 2019 poster
like 0 Likes

UrbanMatterz Breakdance Battle 2019


Info:
URBAN MATTERZ BREAKDANCE BATTLE 2019!
B-Boys & Girls kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de Breakdance Battle tijdens het UrbanMatterz Urban & HipHop Festival 5th edition op 22 september!

PRIJZENGELD
De battles gaan snel, en zijn snoeihard maar rechtvaardig. Deelnemers leggen de lat ieder jaar weer een stuk hoger. Alleen de allerbesten maken kans op de 1000 euro aan prijzengeld!

AANMELDEN
Voor deze "5th edition" battle kun je aanmelden voor de Kids 1on1 Battle of de 14+ 2on2 Battle! Ben jij overtuigd van je skills en durf je de strijd aan te gaan met toptalent uit binnen en buitenland? meld je dan aan voor een van de battles via martijn@unityeight.nl.

JUDGES
Om het prijzengeld binnen te slepen zul je net als vorige edities een internationale jury moeten overtuigen. Alle juryleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen de scene:

????Jur Jurskee Bouterse (NL) > Turn it Loose
????Peter “The Duke" Vermeulen (NL) > BreakSoldiers
????Frederike "Frost" (DE) > DIRTY MAMAS CREW / Masterplan Crew - Floorever Family

SOUNDSYSTEM
Pompende breaks beats & scratches zullen er voor zorgen dat de vaart erin blijft. Achter "the wheels of steal" net als vorige edities DJ Cutnice (NL). Dit jaar vergezeld door niemand minder dan Oldschool Legend DJ ROCKIN' ROB!

MC'S
De battles worden aan elkaar gepraat door een MC die zijn naam eer aan doet Terence Machete van Lange (NL): Vlijmscherp als het gaat om zijn verbale skills en on point bij het regiseren van de verschillende battles. Ook Machete heeft dit jaar een Oldschool MC legend aan zijn zijde: MC Pitbull (NL)

CYPHER
Is een battle nog te hoog gegrepen maar wil je jouw skills wel showen tijdens UrbanMatterz? Tussen de Battles door houden we een #Cypher waar je kunt freestylen.

NIEUWE LOCATIE
De Breakdance battles zullen dit jaar plaatsvinden op onze nieuwe overdekte Urban locatie “under the bridge“ (Traverse brug) in het centrum van Helmond tegenover het Kasteelhelmond. We bouwen een heuse Battle area met tribunes zodat meer mensen alles kunnen zien tijdens deze spectaculaire Battles.

De Breakdance Battle op 22 september is onderdeel van het UrbanMatterz Urban en HipHop Festival in Helmond op 21 en 22 september! Volg onze socials voor de laatste updates.

Team UrbanMatterz
Date:
September 22, 2019 (11:00) - September 22, 2019 (18:00)

Address:
Cacaokade 1, Helmond, Netherlands

Organizer:
Bboy Event Team